5 najlepších fotografií z vašich túr na Východnú Vysokú, naši Hikemates

Pod našimi článkami na sociálnych sieťach, alebo v komunite Hikemates na Facebooku, môžete zdieľať aj svoje fotografie z túr. Z tých, o ktorých píšeme, ale aj z tých, na ktorých ste práve boli. Pravidelne budeme vyberať z vašich fotografií a zdieľať ich aj v článkoch. Budeme preto radi, keď sa s nami v komentároch podelíte aj o dátum, trasu či pár slov o tom, čo ste zažili. Hikemates je totiž aj o zdieľaní zážitkov a spoločnej radosti z hôr. Vyberali sme z vašich komentárov pod článkom o túre na Východnú Vysokú.

1. Kamzíky nad Sliezskym domom

Jakub Kafka fotil po ceste kamzíky mobilom. „Boli asi na 15-20 metrov,“ napísal nám.

Foto: Jakub Kafka

2. Dlhé pleso v jesenných farbách

Dlhé pleso pod svahmi Gerlachovského štítu od Mirky Žabkovej. „Pre mňa bola túra zo Sliezskeho domu na Východnú Vysokú jedna z najkrajších, akú som kedy absolvovala,“ napísala.

Foto: Mirka Žabková

3. Vrcholová panoráma

Na Východnú Vysokú sa v septembri vybral aj Matúš Holeva. A takýto výhľad sa mu naskytol z vrcholu. Stred panorámy smeruje na sever, úplne vľavo masív Gerlachovského štítu, uprostred Litvorová dolina a vpravo Veľká studená dolina.

Foto: Matúš Holeva

4. Poľský hrebeň

Uprostred fotografie Vojta Lengyela Poľský hrebeň. Vľavo Zadný Gerlachovský štít a výrazné Gerlachovské sedlo. V pozadí Vysoká a Rysy.

Foto: Vojto Lengyel

5. Siluety štítov

Úžasná fotografia od Miroslava Krekáča. Pohľad do Veľkej studene doliny nám vďaka jedinečnému svetlu ukazuje aj siluety známych tatranských štítov. Zľava Ľadový štít a Malý ľadový štít, uprostred Pyšný a Lomnický štít a vpravo od nich Prostredný hrot. „Krásna túra,“ napísal Miro.

Foto: Miroslav Krekáč

Pridaj sa do nášho newslettera ✉️

Budeme ti posielať super tipy na túry, nové články a iba užitočné veci. Žiaden SPAM, čestné turistické!

Redakcia Hikemates

Pripravujeme pre vás tie najlepšie články o prírode, vybavení a tipoch na výlety.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *