darceky_pre_turistov

Najlepšie darčeky pre milovníkov hôr

Vianoce sú za rohom, preto sme spísali tipy na darčeky pre každého milovníka hôr! Poteš svojich najdrahších praktickými a originálnymi darčekmi, ktoré vyčaria úsmev a určite sa im veľmi potešia.

1. Skvelý darček aj na poslednú chvíľu – členstvo v Hikemates s poistením na hory a horou výhod

Daruj svojim blízkym členstvo v našom klube KST Hikemates, najväčšom turistickom oddiele na Slovensku. Získajú komplexné poistenie na hory, až 50% zľavy na mnohých horských chatách na Slovensku v Čechách i v Rakúsku, zľavy na športovú výstroj a výbavu u overených outdoorových predajcov, zľavu na vychýrený Hikemates magazín a kopec ďalších výhod.

Kúpou tohto darčeka zároveň podporíš aktivity našho turistického klubu Hikemates a zmysluplné projekty rozvíjajúce turistiku na Slovensku ako opravy mostíkov v národných parkoch, stavby útulní, opravy turistických chodníkov a ďalšie!

Tento darček je perfektný aj na poslednú chvíľu, keďže darčekový poukaz si vieš stiahnuť priamo na našom webe a kód na aktiváciu členstva ti príde priamo na email.

2. Daruj najlepšie tlačené čítanie pre turistu – HIKEMATES MAGAZÍN

164 strán plných príbehov, praktických návodov, úprimných rozhovorov a zamyslení o horách a ľuďoch, dva krát ročne. Vydávať tlačený magazín v dobe internetu a sociálnych sietí sa môže zdať naivné, no podľa nás sú niektoré príbehy príliš vzácne na to, aby zanikli v digitálnom svete. Príbehy zažité a písané dobrodruhmi ako ty.

Listovanie v tlačenom magazíne. Pomalé prezeranie nádherných záberov. Vôňa papiera. Toto všetko pomáha intenzívne prežívať daný moment. Niečo, na čo pri nekonečnom zhone 21. storočia tak často zabúdame. Je to práve pocit prítomnosti, ktorý nachádzame na horách a pomocou Hikemates magazínu ti ho chceme priniesť kdekoľvek sa nachádzaš.

Predplatné – magazín priamo do schránky

Daruj rovno celý rok s magazínom vo forme predplatného2x ročne z tlačiarne priamo do schránky. Navyše ušetríš poštovné. Predpokladané termíny ďalšieho vydania magazínu sú máj a november 2023. Ak kupuješ predplatné ako darček, použi jednoducho adresu obdarovaného ako doručovaciu adresu a my doručíme magazíny priamo jemu/jej domov. A pod stromček zabalíš darčekový poukaz, ktorý si vieš stiahnuť na tomto odkaze.

3. Nesmeky – istota v zľadovatenom teréne

Kvalitné nesmeky by nemali chýbať vo výbave a počas chladných mesiacov ani v batohu na každom výlete. Extrémne ľahké a odolné retiazkové turistické mačky vyrába aj slovenský výrobca TREKSPORT. Celú ponuku mačiek nájde na eshope 4trek.sk. Pre fanúšikov Hikemates si výrobca pripravil aj špeciálnu vianočnú zľavu vo výške 20 percent na všetky modely turistických mačiek TREKSPORT. Stačí zadať zľavový kód “ HIKEMATES20 “ .

4. Hrejivé pohodlie od Fjällräven

Nadčasové, funkčné a odolné outdoorové vybavenie od značky Fjällräven je testované tisíckami nachodených kilometrov už vyše 60 rokov. Poteš svojich blízkych kvalitným hrejivým oblečením s obľúbenými severanskými vzormi! Značka Fjällräven je svojim konceptom veľmi blízka našim hodnotámUdržateľnosť, prírodne materiály s čo najmenším vplyvom na prostredie, trvácna kvalita a k tomu skvelý dizajn a strihy. Ako naše tipy ti odporúčame kúsky, ktoré na zimu nesmú chýbať. 

High Coast Crossbody taštička

Ľahkú, všestrannú a mimoriadne funkčnú crossbody tašku ocení každý, kto má rád všetko dôležité po ruke pri chôdzi alebo cestovaní. Nastaviteľný vyfutrovaný popruh sa dá oddeliť, takže tašku možno použiť aj ako puzdro na náradie alebo kozmetickú taštičku. Má predné vrecko na zips a vnútorné vrecko s kľúčenkou. Má tiež dve vnútorné sieťované vrecká pre lepšiu organizáciu obsahu.

Forever Nature Badge pohodlné tričko

Pohodlné tričko s dlhým rukávom a okrúhlym výstrihom je vyrobené z organickej bavlny. Na hrudi má potlač Forever Nature. Dostupné v dámskom aj pánskom prevedení.

Vardag Pile Fleece mikina

Pohodlná teplá mikina z dvojvrstvového flísu z recyklovaného polyesteru. Mikina má štrukturovanú vrchnú vrstvu a hladkú vnútornú stranu. Dve vrecká na ruky so zipsom na bezpečné uloženie drobností a v pánskej variante naviac náprsné vrecko z G-1000 Eco s pätkou a zapínaním na gombík. Predný zips po celej dĺžke pomáha regulovať teplo. Mikina je ideálna ako odolná, teplá stredná vrstva na chladné zimné prechádzky alebo ako bunda do miernejšej klímy. Dostupné v dámskom i pánskom prevedení.

1960 Logo Hat teplá čiapka

Čiapka z rebrovaného úpletu z mäkkej, teplej jahňacej vlny. Vďaka svojej jednoduchosti sa dá ľahko zladiť s outfitmi do školy a práce a vďaka použitému materiálu vás zahreje aj pri nepríjemnom daždi.

5. Knižka pre najmenších turistov

8 krásne ilustrovaných kapitol, v ktorých najrohatejší kamzík Karol spísal základné pravidlá, aby každý malý aj veľký turista vedel ako sa nedostať do problémov. S ľahkosťou detského slovníka a s krásnymi ilustráciami sa Vďaka tejto knižke aj malý turisti zoznámia s bezpečnosťou na horách.

 Knižku KTO PRESKÁČE ROHÁČE nájdeš na našom webe.

5. Najlepšie skialpové funkčné slovenské oblečenie

Slovenská značka Northfinder sa svojou skialpovou kolekciou môže porovnávať s nejednou svetovou značkou. Nielen strihmi a farbami, ale hlavne použitými prémiovými materiálmi a funkčnosťou svojich produktov.

Ako bestsellery sa osvedčili najmä kombinácie skialpovej bundy a nohavíc, s ktorými sa nemusíš báť ani najprísnejších horských podmienok, no perfektne poslúžia aj na ľahké a pohodové skialtouringové výlety. Pre pánov ju reprezentuje bunda Solisko a nohavice Rysy. V dámskej verzii je to bunda Krížna a nohavice Javorinka

6. Noc na Zamkovského chate s podporou jej rekonštrukcie

Zamkovského chatu čaká v najbližšej dobe veľká rekonštrukcia. Aby mali k dispozícii dostatok prostriedkov, ponúkajú poukazy na nocľahy, pri ktorých si dopredu predplatíš nocľahy na chate a po jej rekonštrukcii ich môžeš čerpať so zvýhodnenou cenou (cena za nocľah po rekonštrukcii sa totiž zvýši).

Chatárka Janka teda ponúka 30%-NÚ ZĽAVU NA UBYTOVANIE V ZREKONŠTRUOVANEJ CHATE ala UBYTOVACÍ POUKAZ V HODNOTE 500,-€!

Aké sú podmienky?

20 NOCĽAHOV x 25,- € OSOBA/NOC = 500€ s garantovanou cenou.
Štandardná cena totiž narastie na 20 nocí x 38,- € osoba/noc = 760,- €

PODMIENKY ČERPANIA
platnosť poukazu: od 1.1.2024 – do 31.12.2030
prenosný a nie je viazaný na poočet osôb

POSTUP

1. objednávka (mailom: zamka@zamka.sk)
2. vystavenie faktúry
3. úhrada
4. zaslanie poukazu
5. čerpanie pobytu

viac na: www.zamka.sk

Pridaj sa do nášho newslettera ✉️

Budeme ti posielať super tipy na túry, nové články a iba užitočné veci. Žiaden SPAM, čestné turistické!

Redakcia Hikemates

Pripravujeme pre vás tie najlepšie články o prírode, vybavení a tipoch na výlety.

One Comment

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *